Highland Park Cask Strength Release no.2 63,9% 0,7l

Kód: A6756
Neohodnoceno
2 699 Kč / ks 2 230,58 Kč bez DPH
Skladem (3 ks)
Můžeme doručit do:
20.5.2024
Možnosti doručení

Cask Strength Release No. 2 se stáčí přímo ze sudu, bez přidání vody ke snížení obsahu alkoholu, pro dodání mimořádné hloubky, komplexnosti a vyváženosti chutí.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Cask Strength Release No. 2 se stáčí přímo ze sudu, bez přidání vody ke snížení obsahu alkoholu, pro dodání mimořádné hloubky, komplexnosti a vyváženosti chutí.

Sudy mají obrovský vliv na chuť, charakter a přirozenou barvu naší whisky, takže naše série Cask Strength představuje naši whisky v její nejčistší podobě a dává 
vám svobodu vychutnat si naši whisky po svém. Objevte chuť a sílu, která vyhovuje vašemu patru, experimentováním s množstvím vody, které přidáte, abyste
dosáhli optimální chuti. Vliv po sherry ochucených sudech z amerického dubu řídí tóny vanilky a karamelu a čerstvé a exotické ovocné příchutě; Na druhé straně evropský dub ovlivňuje
hlubší a bohatší chutě – vzpomeňte si na sušené ovoce a dřevité koření, citrusové tóny a dušené ovocné sady. Sudy z amerického dubu, které dříve obsahovaly
spíše bourbon než sherry, poskytují jemnou kořeněnou sladkost, která se typicky projevuje v tónech karamelu, karamelu, vanilky a muškátového oříšku. Pro toto druhé vydání ze série Cask Strength vybral Gordon Motion, náš master blender, hlavně evropské a americké dubové sudy s kořením po sherry,
spolu s několika ex-bourbonovými sudy. Vůně letní růže, zralé hrušky a čerstvého kokosu se snoubí na vlně aromatického rašelinového kouře, následuje
divoká harmonie sladkých a kořenitých chutí - pošírovaná hruška a bohatý mandlový koláč, závan kalného medu a závan slaná lékořice.
Je tu náznak opékaného dubu a zajímavé tóny sadového ovoce, černého pepře a sladkého anýzu v uspokojivě dlouhém závěru.

Doplňkové parametry

Kategorie: Skotská
Hmotnost: 2 kg
Procento alkoholu: 63.90
V balení: 6
PACKAGE: 1

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: