100% Agáve Tequila
Tequila 100% agáve obsahuje pouze cukry z agáve, vodu a kvasnice. Takové láhve mají označení „100 % agave“. Rozdíl mezi 100% Agave tequilou a mixto tequilou je ten, že mixto tequila obsahuje z vetší poloviny sice cukry z agáve, ale z druhé poloviny je složena z neznámých levných cukrů, které umožňují takovéto lahve cenově "prolevnit".
Nejprodávanější
Výpis produktů
V horském městě Atotonilco el Alto, v nadmořské výšce 1400 metrů, roste modrá agáve – klíčová surovina pro vznik výjimečné añejo tequily s certifikací NOM 1146. Zdejší půda a...
V nadmořské výšce okolo 1650 metrů, kde se mísí mexický horský vzduch s hřejivými slunečními paprsky, roste agáve Tequilana Weber, známá také jako modrá agáve. Právě z ní...
Velmi oceňovaná tequila blanco z malé destilerie v Mexickém Jalilscu.
Velmi oceňovaná tequila reposado z malé destilerie v Mexickém Jalilscu. K výrobě se používá pouze 100% místní Blue Weber agave zrající nejméně 7 let.
Reposado znamená uleželý nebo odpočatý. El Jimador 100 % Agave Reposado zraje 2 měsíce v dubových soudcích, z nichž získává krásnou světle zlatavou barvu.
Tato vzácná edice tequily vzniká ze 100 % modré agáve pěstované ve vysočině Jalisco (Los Altos). Po fermentaci s přírodní kvasinkou v nádržích z betonu je destilována dvakrát v...




