Hroznovica Irsai Oliver 42% 0,35l
Kód: A3147Související produkty
Detailní popis produktu
Společnost ST.NICOLAUS navázala na dlouholetou tradici a know-how své palírny ve Vásárosnámeny na východě Maďarska a vytvořila jedinečný produktový koncept, který uspokojí i toho nejnáročnějšího milovníka kvalitních destilátů. Destiláty vyrábí z těch nejlepších odrůd ovoce ze sadů v blízkosti palírny pod dohledem uznávaného mistra destilatéra.
Základem každého dobrého destilátu je ovoce a proto pečlivě vybíráme ty nejlepší a nejchutnější odrůdy. Používáme jen prvotřídní, zdravé a optimálně vyzrálé ovoce. Peckoviny pálíme bez pecek, výsledkem je tak chuťově jemnější destilát.
Ovoce pochází především z okolí palírny, z regionu Szabolcs – Szatmár – Bereg. Naplavené půdy v okolí řek Tisa a Szamos jsou bohaté na živiny a tvoří výborný základ pro ovocné dřeviny. Díky nedalekým Karpatům jsou dešťové srážky optimální a i počet slunečních dnů je vysoký. Ovoce pěstované v tomto mikroklimatu tak má výjimečnou a bohatou chuť. Důkazem výjimečnosti regionu je i skutečnost, že hned tři pálenky vyráběné z plodů místních sadů se mohou pyšnit chráněným zeměpisným označením původu: Satmárská slivovice, Sabolečská jablkovice a višňovice z oblasti Újfehértó.
Palírna ve městě Vásárosnámeny funguje od roku 1952. Výroba destilátu od začátku do konce je v rukou zkušeného mistra destilatéra, který ručí za kvalitu každé lahve. Už od roku 1990 tuto pozici zastává uznávaný odborník, zakládající člen rytířského řádu pálinky v regionu Szatmár – Bereg, Attila Csobolya.
Řada Master Specialty – z netradičního ovoce
Jedna z nejoblíbenějších odrůd révy vyšlechtěné v Maďarsku. Elegantní muškátová vůně a jemně nasládlá chuť s kořenitým zakončením. Ideální volby pro ty, kteří začínají poznávat svět ovocných destilátů.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Destiláty a Lihoviny |
---|---|
Hmotnost: | 2 kg |
Procento alkoholu: | 42.00 |
V balení: | 6 |
PACKAGE: | 1 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.