Tequila a Mezcal, Strana 2
Nejprodávanější

Don Julio Añejo se vyrábí z agáve pěstované v mexické oblasti Jalisco. Výrobní proces Añejo se liší od výroby tequily Silver, a to především díky zrání v dubových sudech.

Dnes je Don Julio nejprodávanější ultraprémiová tequila v Mexiku. Don Julio Reposado zraje 8 měsíců a v její chuti se projevují tóny čokolády a vanilky.

Dos Mexicanos Gold je tequila pocházející z oblasti Jalisco v Mexiku, kde se pěstuje modrá agáve (Agave Tequilana), klíčová surovina pro výrobu této tequily.

Jedná se o stříbrnou (blanco) tequilu s obsahem alkoholu 38 %, dostupnou v lahvích o objemu 0,7 litru.

Nejčerstvější tequila určená tradicionalistům. Po destilaci tento druh vůbec nezraje, El Jimador 100 % Agave Blanco se nechává pouze uležet a díky tomu si zachovává krystalickou...

Reposado znamená uleželý nebo odpočatý. El Jimador 100 % Agave Reposado zraje 2 měsíce v dubových soudcích, z nichž získává krásnou světle zlatavou barvu.

Jako jediná z variací tequil Blanco dozrává 40 dnů v dubových sudech, v její chuti ucítíte klasickou agáve s dotekem vanilky.

Je po 11 měsících zrání v dubových sudech provoněná dubem a v její chuti objevíte mandle.