Rum a Rumový likér, Strana 19
Nejprodávanější

Výborný nápoj, který je čistou a nerušenou reprezentací surového materiálu, a zachycuje v sobě nejen chuť, ale i atmosféru místa původu. Paranubes rum je přesně to, co najdete...

Chuťově bohatý Paranubes Blanco je základem stařené verze, která zrála v New American Oak sudech 18 měsíců. Rum se lahvuje o síle 53,8 %.

Paranubes Caña Morada je rum z čisté třtinové šťávy, který vyrábí José Luís Carrera, třetí generace rodinné tradice, v odlehlé oblasti Sierra Mazateca v severní Oaxace. Cukrová...

Proč se rašelinou nakuřují pouze whisky? A jak by chutnal nakouřený rum? Přesně takové otázky si položil Eric Koster, majitel společnosti Schotman. První šarže Peated Rumu pak...

Proč se rašelinou nakuřují pouze whisky? A jak by chutnal nakouřený rum? Přesně takové otázky si položil Eric Koster, majitel společnosti Schotman. První šarže Peated Rumu pak...

Proč se rašelinou nakuřují pouze whisky? A jak by chutnal nakouřený rum? Přesně takové otázky si položil Eric Koster, majitel společnosti Schotman. První šarže Peated Rumu pak...

Proč se rašelinou nakuřují pouze whisky? A jak by chutnal nakouřený rum? Přesně takové otázky si položil Eric Koster, majitel společnosti Schotman. První šarže Peated Rumu pak...

Domov Phraya rumu se nachází v provincii Nakhom Pathom, obyčejně považovanou za místo prvního města v Thajsku. Bohatý zdroj cukrové třtiny a prostředí jihovýchodní Asie také...

Po ukončení zrání ve svém rodišti - na Barbadosu je tento rum transportován do Francie, kde v Grande Champagne zraje, již smíchaný další dva roky.

Plantation Grande Reserve pochází z Barbadosu, kolébky rumu (země, která dala světu jeho první oficiální značku). Blend min. tříletých a starších rumů po zrání v Karibiku a...

Tropické zrání na Fiji probíhalo 2 roky v sudech bourbonu, následně byl rum stařen ještě 1 rok ve Francii v sudech z francouzského dubu.

Tropické zrání probíhalo na Jamaice (Lionel Town) 13 let v 200l sudech po bourbonu. Dále rum zrál ve Francii (Javrezac) 2 rok v 350l sudech po cognacu Ferrand.

První zrání probíhalo na Barbadosu (West Indies Rum Distillery) 4,5 roku v sudech po bourbonu a na Jamaice (Long Pond Distillery) 8,5 roku rovněž v bourbonových sudech.

Single Cask Plantation Barbados 10 Y.O. vznikl z rumu destilovaného v roce 2013 v destilerii West Indies Rum Distillery.