Rum a Rumový likér, Strana 19
Nejprodávanější

Paranubes Caña Morada je rum z čisté třtinové šťávy, který vyrábí José Luís Carrera, třetí generace rodinné tradice, v odlehlé oblasti Sierra Mazateca v severní Oaxace. Cukrová...

Proč se rašelinou nakuřují pouze whisky? A jak by chutnal nakouřený rum? Přesně takové otázky si položil Eric Koster, majitel společnosti Schotman. První šarže Peated Rumu pak...

Proč se rašelinou nakuřují pouze whisky? A jak by chutnal nakouřený rum? Přesně takové otázky si položil Eric Koster, majitel společnosti Schotman. První šarže Peated Rumu pak...

Proč se rašelinou nakuřují pouze whisky? A jak by chutnal nakouřený rum? Přesně takové otázky si položil Eric Koster, majitel společnosti Schotman. První šarže Peated Rumu pak...

Proč se rašelinou nakuřují pouze whisky? A jak by chutnal nakouřený rum? Přesně takové otázky si položil Eric Koster, majitel společnosti Schotman. První šarže Peated Rumu pak...

Domov Phraya rumu se nachází v provincii Nakhom Pathom, obyčejně považovanou za místo prvního města v Thajsku. Bohatý zdroj cukrové třtiny a prostředí jihovýchodní Asie také...

Tropické zrání na Fiji probíhalo 2 roky v sudech bourbonu, následně byl rum stařen ještě 1 rok ve Francii v sudech z francouzského dubu.

První zrání probíhalo na Barbadosu (West Indies Rum Distillery) 4,5 roku v sudech po bourbonu a na Jamaice (Long Pond Distillery) 8,5 roku rovněž v bourbonových sudech.

Single Cask Plantation Barbados 10 Y.O. vznikl z rumu destilovaného v roce 2013 v destilerii West Indies Rum Distillery.

První tropické zrání probíhalo v Barbadosu v destilerii "West Indies Rum Distillery" po dobu 4 let v sudech po bourbonu. Ve Francii dále zrál rum 5,5 let v sudu po cognacu...

První tropické zrání probíhalo v Barbadosu v destilerii "West Indies Rum Distillery" po dobu 5 let v sudech po bourbonu. Ve Francii dále zrál rum 1 rok v sudu po cognacu...

První zrání probíhalo na Barbadosu 4 roky v sudech po bourbonu. Ve Francii dále rum zrál 1 rok v sudu po cognacu Ferrand a následně šel ještě na 1 rok do 225l sudu po calvadosu,...

První tropické zrání probíhalo na Fiji v destilerii "Fiji – Rum Co. of Fiji" po dobu 8,5 let v sudech po bourbonu. Ve Francii dále zrál rum 2 roky v sudu po cognacu Ferrand.

Single Cask Plantation Guatemala VSOR vznikl z rumu destilovaného v roce 2019 v Destiladora de Alcoholes y Rones.