Rum a Rumový likér, Strana 17
Nejprodávanější

Millonario 10 Aniversario Reserva byl vytvořen u příležitosti výročí deseti let od založení rumu Millonario. Zakladatel značky Fabio Rossi rum navrhl jako svěží, aromatickou,...

S blížícím se dvacátým rokem existence Reserva Especiál Número 15 společnost Millonario představuje novou láhev, která má elegantní...

Ron Millonario Solera 15 Reserva Especial je plodem žhavých slunečních paprsků, jejichž pohlazení dává výjimečnou kvalitu cukrové třtině.

V roce 1869 dva bratři z Bordeaux, Ernest a Maurice Lasserre založili vlastní značku rumů MOKO. Při výběru liquidu dováženého z Martiniku a Jamajky byla pro ně vždy na prvním...

V roce 1869 dva bratři z Bordeaux, Ernest a Maurice Lasserre založili vlastní značku rumů MOKO. Při výběru liquidu dováženého z Martiniku a Jamajky byla pro ně vždy na prvním...

Black Barrel od Master blendera Allena Smithe je malosériově a ručně vyráběný. Vzniká smícháním stařeného destilátu z dvojnásobné „pot still" (kotlíkové) destilace a stařeného...

Rum, který stvořil rum. Tak se říká Mountgay Rumu, nejstarším výrobci rumu na světě. Mountgay XO je opulentní blend nejkvalitnějších destilátů stařených 8–15 let, smíchaný z...

Rum Naga Anggur byly finišován v sudech po červeném víně Chateau Pas De l´ane 2018, saint - Emilion Grand Cru.

Naud Hidden Loot Dark Reserve je prémiový rum, který vzniká v rodinném lihovaru Maison Naud ve Francii. Tento blend kombinuje pečlivě vybrané karibské rumy, jež po tropickém...

Ron Naud Venezuela 12 Y.O. je prémiový rum, který zraje dvanáct let v tropických podmínkách Venezuely, než je stočen do lahví pod dohledem francouzského rodinného lihovaru...

Společnost Grays Distilling Ltd, člen Terra Group, je průkopníkem destilace na Mauriciu a vyrábí téměř 7 milionů litrů čistého alkoholu ročně s denní výrobníkapacitou asi 30 000...

V roce 1838 nově založená Société Harel Frères získala cukrovarnický statek Belle Vue na severu ostrova a zahájila proces expanze s cílem rozvinout výrobu cukru.

New Grove Double Cask Acacia nejprve zrál ve francouzských dubových sudech po dobu 7 let let, poté extra zrál po dobu 1 rokuv exkluzivních nových sudech z akátového dřeva