Rum a Rumový likér, Strana 15
Nejprodávanější

Legenda praví, že loď s největším množstvím černého rumu, který byl kdy přepravován z karibských ostrovů, nikdy nedorazil na místo určení.

La Forza Rum odkazuje na původní styl rumu, který vznikal v britských koloniích. Zde vznikaly silnější a tmavší rumy s plnou chutí, v níž byla rozpoznatelná chuť melasy.

Rum LA HECHICERA je vyráběn pod pečlivým dohledem kolumbijské rodiny Riascos po více než tři generace. Vše začalo ve starodávném přístavu BARRANQUILLA, zasazeným u řeky...

Limitovaná eidice rumu La Hechicera nese název Serie Experimental No.1

Při snaze najít dokonalou rovnováhu chutí se master blender Giraldo Mituoka rozhodl propojit vyzrálý rum s na slunci sušenými banány.

Panamská půda, která se nachází ve Střední Americe, je ideálním prostředím pro pěstování klíčové složky při výrobě rumu: cukrové třtiny.