Serum Panama Season Dry 2005 45% 0,7l

Kód: A5810
Neohodnoceno
2 599 Kč / ks 2 147,93 Kč bez DPH
Skladem (3 ks)
Můžeme doručit do:
26.4.2024
Možnosti doručení

SERUM PANAMA SEASONS DRY ročník 2005 je nefiltrovaný, nedoslazovaný a nepřibarvovaný suchý rum. Ke zrání se používá kombinace lehce vypalovaného sudu z amerického dubu (hloubka 4 mm) a extra vypalovaného sudu (hloubka 6 mm) taktéž z americkém dubu po bourbonu. Jedná se o limitovanou edici 3000 lahví!

Detailní informace

Detailní popis produktu

SERUM PANAMA SEASONS DRY ročník 2005 je nefiltrovaný, nedoslazovaný a nepřibarvovaný suchý rum. Ke zrání se používá kombinace lehce vypalovaného sudu z amerického dubu (hloubka 4 mm) a extra vypalovaného sudu (hloubka 6 mm) taktéž z americkém dubu po bourbonu. Jedná se o limitovanou edici 3000 lahví!

Tento autentický rum má jedinečnou vůni tabáku, kůže a kakaa. Chuť přináší robustní, plnou chuť, která připomíná horký, suchý panamský letní den s modrým Karibským mořem na obzoru. Dlouhotrvající závěr je nádherně dřevitý, kořeněný a suchý.

Je to rum pro opravdové znalce.

SERUM PANAMA SEASONS je limitovaná edice rumů, které ukazují dvě stránky krásné tropické země Panamy.

Panama je země s nekonečnými plážemi na pobřeží Karibského i Tichého oceánu. Bohatý deštný prales se sopečnou půdou je jedním z nejlepších prostředí na světě pro pěstování cukrové třtiny. Počasí se zde dělí na dvě roční období, vlhké a suché. Obě jsou nezbytná pro pěstování a dozrávání výjimečné cukrové třtiny používané k výrobě nejušlechtilejších rumů na světě.

Naše kolekce Panama Seasons obsahuje dvě limitované edice rumů, SERUM PANAMA SEASONS WET a SERUM PANAMA SEASONS DRY , které vám umožní poznat dvě naprosto odlišné stránky Panamy.

Způsob výroby

Cukrová třtina se naseká a rozdrtí na třtinovou šťávu. Serum Dry se destiluje z čerstvě zahuštěné třtinové šťávy, která vytváří jemné aroma cukrové třtiny a ovoce.

Doplňkové parametry

Kategorie: Rum a Rumový Likér
Hmotnost: 2 kg
Procento alkoholu: 45.00
V balení: 6
PACKAGE: 1

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: