Sampan Blanc 43% 0,7l

Kód: A6778
Neohodnoceno
779 Kč / ks 643,80 Kč bez DPH
Skladem (3 ks)
Můžeme doručit do:
7.5.2024
Možnosti doručení

Sampan Blanc Rhum byl vyroben z čerstvě vylisované šťávy původní odrůdy cukrové třtiny (nikoliv z melasy) vypěstované ekologickým způsobem. Dlouhá fermentace (blížící se pěti dnům) v termoregulačních nádržích pro získání maxima aroma.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sampan (nejčastěji uváděný původ: kantonština, „sāam báan“ - tři prkna) je tradiční loď jihovýchodní Asie používaná k rybolovu a obchodu. S rozvojem cestovního ruchu našla uplatnění i jako stále populárnější turistická atrakce. Distillerie d ́Indochine leží asi 15 kilometrů jižně od města Hoi An (zapsaného na seznamu světového dědictví UNESCO) Strategická poloha na pobřeží, v blízkostí polí s nejvhodnější půdou i hor umožňuje rychlý přístup k těm nejlepším zdrojům a zaručuje potřebnou rychlost výrobního procesu zpracovávání čerstvé šťávy z cukrové třtiny (stébla třtiny jsou lisována do 24 hodin od sklizně).

Klade se důraz na ekologii a lokálnost – pečlivě vybraná endemická odrůda cukrové třtiny (ve Vietnamu jich existuje asi 60) je pěstována bez podpory chemického ošetření a sklízena ručně. Podpora místního zemědělství - palírna nemá vlastní plantáže.

Založena trojicí přátel, tváří značky se stal „master distiller“ Antoine Poircuitte, francouz s rodinou historii v oblasti vína a palírenství a s obdivem k asijské kultuře a dlouhé tradici místní produkce cukru.

Sampan Blanc Rhum byl vyroben z čerstvě vylisované šťávy původní odrůdy cukrové třtiny (nikoliv z melasy) vypěstované ekologickým způsobem. Dlouhá fermentace (blížící se pěti dnům) v termoregulačních nádržích pro získání maxima aroma. Destilován metodou column still, každá lahev značená unikátním číslem a určením sudu. Vynikající do koktejlů Classic Mojito nebo Mai Tai.

Doplňkové parametry

Kategorie: Rum a Rumový Likér
Hmotnost: 2 kg
Procento alkoholu: 43.00
V balení: 6
PACKAGE: 1

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: