ALKO, Strana 41
-
Whisky, Bourbon
-
Rum a Rumový likér
-
Brandy a Cognac
-
Tequila a Mezcal
-
Miniatury
-
Vodka
-
Likér
-
Gin
-
Destiláty a Lihoviny
-
Dárková balení
-
Aperitiv
-
Absinth
Nejprodávanější

475 lahví ročníkové Hruškovice Williams, která zrála přesně 24 měsíců v dubovém sudu po naší GOLDCOCK whisky.

Speciální limitovaná edice pro český trh destilovaná v roce 2017. Exkluzivní limitovaná edice pouze 256 Kusů.

To najlepšie nachádzame pri našich koreňoch pod strechou chalúp, kde nás chráni duch dedov – toto nájdete v rade „Chalupárska“ – poctivá overená receptúra s pravým hruškovým...

To najlepšie nachádzame pri našich koreňoch pod strechou chalúp, kde nás chráni duch dedov – toto nájdete v rade „Chalupárska“ – poctivá overená receptúra s pravým hruškovým...

To najlepšie nachádzame pri našich koreňoch pod strechou chalúp, kde nás chráni duch dedov – toto nájdete v rade „Chalupárska“ – poctivá overená receptúra s pravým slivkovým...

To najlepšie nachádzame pri našich koreňoch pod strechou chalúp, kde nás chráni duch dedov – toto nájdete v rade „Chalupárska“ – poctivá overená receptúra s pravým slivkovým...

Chambord je proslulý likér, který si lidé vychutnávají po celém světě. Pro svou sametovou bohatost a mnohostrannost je delikátní jak čistý, tak na ledu.

CALVADOS Château du Breuil FINE je nejmladším Calvadosem ze sklepů Château du Breuil. Jde o luxusní směs calvadosů zrajících nejméně 2 roky. Tento světle zlatý...

Je směs calvadosů, které zrály nejméně 4 roky v dubovém sudu ve sklepích Chateau du Breuil. Mají krásnou jantarovou barvu a čerstvou, ovocnou chuť. Je příjemně měkká a plná.Jeho...

Velmi speciální blend Calvadosů zrající nejméně 6 let v dubových sudech ve sklepích Château du Breuil. Jedná se o nejvyšší řadu calvadosů Chateau du Breuil. O velkém stáří už...

Zaujme výstředním vzhledem, názvem, ale především neopakovatelnou, lehce nasládlou rumovou chutí, kterou střídá jemná hořkost pravého karamelu.

Základem je jemný obilný líh a křišťálově čistá voda, ale především karamel. Nikoliv jako barvivo, nebo aroma, ale zkaramelizovaný cukr při vysoké teplotě a tlaku do husté...