1731 Fine&Rare Cuba Rum 5yo 46% 0,7l

Kód: A2605
Neohodnoceno
869 Kč / ks 718,18 Kč bez DPH
Momentálně vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…
1731 Fine&Rare Cuba Rum 5yoje blend rumů z blíže nespecifikované palírny, které zrály minimálně 5 let v sudech po bourbonu. Blend je tvořen rumy column still destilace.

Detailní informace

Detailní popis produktu

1731 Fine&Rare Cuba Rum 5yoje blend rumů z blíže nespecifikované palírny, které zrály minimálně 5 let v sudech po bourbonu. Blend je tvořen rumy column still destilace.

Značka 1731 Fine & Rare si zakládá na čistotě a přirozenosti, proto všechny jejich produkty jsou bez přidaných barviv a ostatních aditiv.

Doporučení: Rum je díky své přírodní povaze skvělý pro všechny nadšence vyzývavých a přesto krásně sladkých rumů. Obzvláště si jej oblíbí milovníci Kuby a španělského stylu, který je zde silně cítit ale je ozvláštněn o jemnost.

Naše chuťová paleta:
Vůně:
Pomerančová kůra, anýz, karamel, vanilka.
Chuť: Pomeranč, skořice, karamel, kokos.
Závěr: Delší, lehce hřejivý, svěží.

Chuťová paleta od výrobce:
Vůně:
Bonbóny, třešně a bobule, kokos.
Chuť: Kořenitá, sladká, lehce svěží, suchý profil. Citrusy a koření.
Závěr: Dlouhý a velmi uspokojivý závěr.
 

1) Španělský styl – je typický pro lokality bývalých španělských kolonií a vyznačuje se především sladkým, máslovým, mandlovým, karamelovým a lehce kořeněným profilem. Řadíme zde tyto regiony: Kuba, Portorika, Dominikánská republika, Venezuela, Guatemala, Honduras, Nikaragua, Panama, Kolumbie, Peru, Kostarika, Ekvádor.

2) Column still – Někdy zvaný jako continuous still, coffey still nebo patent still, je sloupcový destilační přístroj, který umožňuje nepřetržitou (kontinuální) destilaci. Většinou se používá na destilaci levnějších kořalek, u whisky většinou obilných (grain) whisky a bourbonu, ale hraje významnou roli i ve světě rumu.

3) Bourbon – Destilát tvořen minimálně z 51% kukuřicí. Musí být destilován a stařen na území Spojených států. Stárnout musí v čerstvých sudech z bílého amerického dubu. Nesmí být dobarvován karamelem.

Doplňkové parametry

Kategorie: Rum a Rumový Likér
Hmotnost: 2 kg
Procento alkoholu: 46.00
V balení: 6
PACKAGE: 1
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: